Aktualizace pravidel pro ročník 2017 a další.

Článek Aktualizace pravidel pro ročník 2017 a další.

Martin Kolařík (Smurf) | 16.09.2016 07:40 , aktualizováno: 31.01.2017 20:48 r

V roce 2017 se bude konat další ročník Svojsíkova závodu, zde najdete aktualizovaná pravidla a provedené změny.

Pravidla zůstávají až na výjimky stejná jako byla zavedena v roce 2013. Došlo pouze k těmto změnám:

  • Hlavní změnou je doplnění kapitoly umožňující veliteli ústředního štábu Svojsíkova závodu udělit výjimku. Došlo tak na základě zkušenosti získané během letošních Závodu Vlčat a Světlušek. Viz. kapitola 11, body (83) a (84).
  • Další změna se týká termínů konání kol. Původně pevně určená data konání základních a krajských kol byla nahrazena definicí dne v měsíci. Zamezí se tím situaci, kdy je například posledním termínem pátek a závody pořádané den poté, v sobotu, by porušovaly pravidla. Viz. pravidla bod (15) část d).
  • Poslední změnou je změna termínu do kdy je možné napříště vydávat změnu pravidel. Z původního 15. 9. byl termín prodloužen na 30. 9., aby měl odpovídající odbor po prázdninách více času změny dořešit. 
  • Další změny se týkaly jen kosmetických úprav, např. opravy názvu organizace nebo doplnění tabulky s daty narození účastníků v nejbližších ročnících závodu.

Vše potřebné k organizaci závodu je zveřejněno na webu Svojsíkova závodu http://www.skautskezavody.cz. Naleznete zde pravidla,  popisy disciplín a variant závodu, databázi jednotlivých kol včetně rozšířené možnosti zveřejňování informací, přihlašování hlídek a automatické rozesílky informací.

Pravidla Svojsíkova závodu - verze 1. 9. 2016

Martin Kolařík - Smurf

Skautský odbor

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře