Nejvyšší čas zveřejnit termíny závodů

Článek Nejvyšší čas zveřejnit termíny závodů

Dana Tarantová (Komtesa) | 10.02.2018 20:41 , aktualizováno: 18.03.2018 15:29 r

Již se blíží ten čas, kdy byste měli uveřejnit termíny závodů a zaslat štábu informace o krajském kole.

 V jarních měsících propuknou první kola závodů vlčat a světlušek. Všichni se na to jistě celý rok moc těšíte.

Pro vedoucí:

Informace o svém kole sledujte na www.zavody.skaut.cz Nezapomeňte se včas přihlásit do svého základního kola. 

Příprava na ZVaS vychází z běžné oddílové činnosti a znalostí, které mají vlčata a světlušky znát ke splnění cestiček a stezek. Vynechte prosím dril a nechte vlčata a světlušky užít si tento jedinečný „závod“. Podporujte prvek spolupráce v šestkách a možnost poznání vlčat a světlušek z jiných měst.  

Nástupy zahajovací a ukončovací – dovoluje-li symbolický rámec, vždy v kroji. Není to sice bodované, ale nástup, kde někteří členové mají vytahané kroje a puntíkaté kalhoty ke kroji prostě nevypadá pěkně. Buďte prosím upravení.

 

Při samotném závodě dbejte na jednotný oděv hlídky, trička s šátkem.

  

Pro pořadatele: 

Zapište své závody na webové stránky www.zavody.skaut.cz. V materiálech na webu jsou kontaktní osoby, které jsou Vám k dispozici ke konzultacím a radám. V případě, že budete chtít s něčím poradit můžete použít i kontakt na ústřední štáb závodu: zvas@skaut.cz

 

Pro pořadatele krajských kol: Kraj předkládá nejpozději do 15. 3. ústřednímu štábu základní představu o svém krajském kole (obsahuje min. pořadatele, velitele závodu a rámcovou představu o závodu) nebo informaci, že má problém se zajištěním krajského kola.

 

Velitel základního kola: 

a.       Musí mít ve skautISu přiřazenou roli „administrátor“ nebo „aktivní činovník“ dané organizační jednotky (středisko, okres) 

b.       Nejpozději do konce února zveřejní termín konání závodu, pořadatele a termín pro podávání závazných přihlášek, minimálně ve formě zaregistrování informací k základnímu kolu do centrální databáze na internetu a rozšířením běžnými komunikačními kanály v daném místě

 

Doporučujeme přečíst si pravidla a disciplíny a další podpůrné materiály pro realizaci kol. 

 

Přejeme pohodové a podařené provedení základních a krajských kol.

 

Za štáb ZVaS 

Dana Tarantová - Komtesa

 

 

 

 

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře