Ročník 2018 je u konce

Článek Ročník 2018 je u konce

Dana Tarantová (Komtesa) | 16.10.2018 14:43 , aktualizováno: 27.11.2018 21:32 r

Uteklo to jako voda a můžeme prohlásit ročník 2018 Závodu vlčat a světlušek za ukončený. Během jarních základních a krajských kol se zúčastnilo závodu na 10 tis. vlčat a světlušek.

Ráda bych v prvé řadě poděkovala všem organizátorům základních, krajských kol i celostátního kola, že věnovali přípravám závodů tolik času. Ze zpětných vazeb vyplývá, že si v přípravou kol velice vyhráli. Díky za to. Zkušenost s organizací kol je přínosná i pro kolektivy středisek, okresů, kde mají možnost spolupracovat všichni na společné věci, mladší se mohou přiučit mnohým dovednostem, dostanou důvěru v organizaci něčeho přínosného a zajímavého.

V druhé řadě se sluší poděkovat vedoucím, že se závodů účastní a umožní tam vlčatům a světluškám poznání dalších skautských oddílů. Mrzí mne, když se dozvídáme, že některé oddíly nechtějí jezdit na krajské kola záměrně. Zvláštní.

Celostátní kolo ZVaS v Kostelci n. Č. L. bylo velice zdařilé, již nyní probíhá výběr pořadatelů celostátního kola v roce 2020. Na celostátním kole byly představeny a předány nové putovní trofeje celostátních ZVaS. Fotografii uveřejníme.

Uplynuvší kolo závodů nám přináší mnohé postřehy, které rádi zapracujeme do dalšího ročníku. Můžete se těšit na změny v pravidlech, webu. Připomínky ze zpětných vazeb reflektujeme a děkujeme za ně. Nyní to vypadá, že na Elixiru v březnu bude program zaměřený na změnu pravidel a disciplín, přijeďte, rádi vás uvidíme. 

Přeji pěkný podzim

Dana Tarantová - Komtesa

Velitelka štábu ZVaS

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře