Články závodu Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou

Zpět na závod Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou

Jak získat průkaz detektiva II. - Kdy a kde?

Článek Jak získat průkaz detektiva II. - Kdy a kde?

Martina Hanyková | Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou | 22.03.2017 22:36 , aktualizováno: 22.03.2017 23:04 r

Víme co se stalo - byl ukraden trezor. Chceme pomoci a získat průkaz. Ale kde? A kde přesně? Pátrání kanceláře Ztracená bota ukazuje, že nejvhodnějším termínem je víkend 7. - 9. 4. 2017. Místem pak město Kostelec nad Orlicí a okolí. Pátrání musí být organizované, proto tedy bedlivě čtěte následují řádky a držte se pokynů, které obsahují.

Kdy přijet a kam? - registrace, ubytování a příjezd

Registrace bude probíhat 7.4. v pátek od 16:30 do 18:00  v budově základní školy na Skále, ulice Drtinova 622. Zde budou ubytováni všichni účastníci pátrání - skauti a skautky s jejich doprovody. Pro registraci je třeba minimálně jedna osoba za všechny družiny ze střediska. Tato osoba upřesní reálné složení pátracích družin, doplní zdravotní informace a případně předá i sepsaný úkol modulu Před závodem (preferujeme elektronickou podobu)

 

Máme zpoždění!

Pátrači (skauti + skautky) musí být připraveni v pátek v 18:00 u školy k prvnímu setkání. Pokud vaše dopravní spojení je na těsno, je možné odložit batohy a družinu zaregistrovat bez přítomnosti jejích členů. V případě, že nejste schopni dorazit do 18:00 ke škole (např. z důvodu zpoždění spoje), neprodleně se ozvěte na číslo 732 310 218. Prosím, pokuste se této situaci předejít. Děkujeme



Co budeme jíst? - Stravování na akci

Na páteční odpoledne a večer si zajišťujete stravování sami. Bude pouze zajištěno pití.

Na sobotu a neděli je pak zajištěno kompletní stravování od sobotní snídaně až po nedělní oběd. V případě potřeby speciální stravy se ozvěte….

 

Kdy můžu domů? - Zakončení

Pátrání bude ukončeno pro hlídky do 14:00 slavnostním předáním průkazů a vyhlášením nejlepších pátracích družin. Pokud trezor najdete :)

 

Co si mám vzít s sebou?

To se již brzy dozvíte v dalším článku…

 

Mám další dotaz…

 

Piš na: namornik@skaut.cz

 

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře