Články závodu Svojsíkův závod - oblast Semilsko-Turnovsko

Zpět na závod Svojsíkův závod - oblast Semilsko-Turnovsko

NOVINKY A INFORMACE

Článek NOVINKY A INFORMACE

Dominik Adam (Tinky) | Svojsíkův závod - oblast Semilsko-Turnovsko | 28.04.2019 22:32 , aktualizováno: 28.04.2019 22:35 r

Jelikož nám směřuje každý den několik dotazů, tak jsme se je rozhodli shrnout tímto krátkým textem.
Ahoj bratři a sestry,
píšu ohledně Svojsíkově závodu u nás v Turnově. Po několika mailech z vaší strany jsem se s organizačním teamem závodu dohodl, že zmírníme náš požadavek na dva dospělé doprovody na jednu závodní jednotku/družinu a to z důvodu, že některé hlídky nemají dostatek lidí na zajištění tohoto požadavku. Přesto vás tímto žádáme alespoň o snahu tuto naši žádost splnit, protože pro rychlý a bezproblémový průběh závodu je potřeba velký počet pomocné síly na stanoviště. V případě, že opravdu nemůžete přijet ve dvou, dejte nám vědět, abychom věděli, s kolika lidmi počítat.
Dále chceme vytvořit takovou malou kampaň. Povedlo se nám vytvořit nášivku pro tento závod, která je podle nás jedna z nejhezčích nášivek za dlouhou dobu a zároveň jsme tím podpořili chráněnou dílnu. Ovšem v ceně poplatku ji dostanou jen členové družiny a doprovody a ostatní vedoucí ji zdarma nemohou mít. Chceme Vás tímto poprosit, abyste vašim doprovodům předali informaci o ceně nášivky, která je 85 Kč. Nášivek bude dostatek a uvidíte samy, že se vám bude líbit a podpoříte tak dobrou věc. ?  
 
NASIVKABUDE.png (356 kB)

Také nám přišlo několik žádostí o navýšení limitu počtu družin a termínu přihlášení. Této žádosti jsme vyhověli. Limit družin je proto nyní 23 a termín pro registraci 30. 4. 2019 do 20:00.

Nakonec posílám informace k závodu, kdyby někoho náhodou minuly;

Termín: 4. - 5. května 2019

Sraz: v sobotu 4. května 2019 na skautském Ostrově v Turnově (Koňský Trh 200, Turnov, 511 01), předpokládaný začátek závodu je po 9:00
Předpokládané vyhlášení závodu: ve 21:00 v sobotu

Konec: v neděli 5. května 2019 v 9:20 (závěrečný nástup)

Povolený počet lidí v jedné hlídce: 4-8. 

Téma: Kro přežije (Survivor)

PŘIHLAŠOVÁNÍ
Přihlašování na závod je pomocí webu www.zavody.skaut.cz. Přihlašování je skrze skautIS a je umožněné, po změně, do 30. dubna 20:00. Prosíme ovšem, abyste hlídky přihlásili co nejdříve a organizátoři mohli počítat s určitým počtem lidí dopředu.

VYBAVENÍ HLÍDKY
Součástí Závodu je Modul přežití, ve kterém budou hlídky vařit oběd. Hodnoceno je jak zpracování daného receptu, tak týmová spolupráce, náročnost jídla a kreativita. S sebou si na jeho přípravu vezměte: funkční plynový vařič, kotlík a dostatek surovin pro celou družinu a její doprovod. Je na každé hlídce, jaké jídlo si k obědu uvaří. Jedinými podmínkami je za a) musí být tepelně upraveno b) musí být možno jej uvařit do 30 minut c) musí obsahovat tři z těchto čtyř surovin – tvrdý sýr, zelená zelenina, jogurt, párek. Na stanovišti bude jen sůl, olej a voda.
Dále si zabalte do hlídky: stan, mobilní telefon na závod, vybavenou lékárničku.
Další vybavení dle uvážení hlídky.

VYBAVENÍ KAŽDÉHO ČLENA HLÍDKY
Každý účastník závodu si s sebou vezme: skautský kroj (pro slavnostní nástupy), pohodlné oblečení a boty vhodné pro dané počasí, jednotný oděv v rámci hlídky (může být například skautské tričko, není nutné absolvovat závod v kroji), svačinu a pití na závod

POPLATKY
Poplatek pro účastníky je ve výši 110 Kč/os*
Poplatek doprovodu – vedoucí je ve výši 60 Kč/os** V poplatku je zahrnuto přespání, sobotní večeře a nedělní snídaně. Není zahrnuta nášivka. Nášivka pro doprovody, vedoucí a organizotory je 85 Kč

KONTAKTY
Velitel závodu: Tinky – Dominik Adam, email: tinky@turnov.org, tel.: +420 723 343 270
Hlavní rozhodčí: Boule – Zdena Kutilová, email: zdena.kutilova@skaut.cz 
Zástupce hlavního rozhodčí: Káňa – Marie Jiřičková, email: kana@skaut.cz 

INFORMACE PRO VEDOUCÍ
Prosíme, aby s každou hlídkou přijeli dva její rádci/vedoucí a pomohli nám se zajištěním stanovišť, která jsou dvojitého charakteru.
V případě jakýchkoli dotazů se na nás nebojte obrátit, rádi Vám odpovíme. Sledujte prosím také web závodů, v případě změn najdete všechny aktualizované informace tam.

Na viděnou na závodě v Turnově!

Organizační tým okresního Svojsíkova závodu v Turnově.

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře