Články závodu Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou

Zpět na závod Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou

!!!OKRES PROSÍ O POMOC!!!

Článek !!!OKRES PROSÍ O POMOC!!!

Martina Hanyková | Okresní kolo okresu Rychnov nad Kněžnou | 07.03.2017 00:47 , aktualizováno: 07.03.2017 01:43 r

“Byl pro nás vším, skrýval tajné okresní dokumenty, listiny všech účastníků Svojsíkova závodu, dokonce i okresní pokladnu...a teď? Nechápu, jak se to mohlo stát, je pryč!” říká předseda okresní rady Jiří Granát - Námořník

!!!OKRES PROSÍ O POMOC!!!

“Byl pro nás vším, skrýval tajné okresní dokumenty, listiny všech účastníků Svojsíkova závodu, dokonce i okresní pokladnu...a teď? Nechápu, jak se to mohlo stát, je pryč!”

říká předseda okresní rady Jiří Granát

 

Okresní rada prosí o pomoc!

V noci z neděle na pondělí minulého týdne byl odcizen v prostorách skautského střediska Kostelce nad Orlicí okresní trezor neznámým gangem. My, jakožto detektivní kancelář Ztracená bota, pracujeme na tomto případu, bohužel však nemáme žádné informace o tomto gangu, možná snad jen, že si říkají Suchý banditi, vyznačují se černým oblečením a vše mají promyšleno, kradou trezory po celé ČR a pořád jsou na svobodě! A já se vás ptám, kde je spravedlnost? Za můj tým detektivů vás žádám: “Skauti našeho okresu, spojte se!” ...pomozte nám vrátit trezor zpět okresní radě a dopadnout onen gang Suchých banditů a dopřát jim pěkně tvrdou odplatu!!!

 

KOHO HLEDÁME???

Schopné spolupracující týmy, nebojící se výzev a nástrah a kteří si jsou vědomy svých kvalit, které chtějí ukázat světu: Mladé lidi, kteří s námi vyřeší onen případ a chtějí se stát speciálními špičkovými detektivy s unikátním detektivním průkazem,  který jim do budoucna umožní nejen skvělé pracovní podmínky, ale i nehynoucí slávu!

 

CO POŽADUJEME???

Kromě svědomité pomoci pátrání po trezoru je nutné se také patřičně představit - ukázat, proč zrovna vaše družina je tak dobrá. To ukážete nejlépe přípravou krátkého programu - otestuje schopnost sejít se, spolupracovat, ale i využít svých nejlepších vlastností a schopností. Tak tedy hurá do toho! Ukažte co umíte!

"Představení bude realizováno formou Tržiště - tedy v určené čase bude realizováno více programů najednou, družiny si vyzkouší programy ostatních. Očekáváme originální aktivity, které z družiny ukážou to nejlepší"
za tým detektivní kanceláře M. Adamcová

 

No, my si troufáme říci jen jedno, bude to drsný a i nadále vás o tomto případu budeme informovat!

 

pro redakci P.K.

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře