Články závodu ZVAS 2018

Zpět na závod ZVAS 2018

INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY A PŘEDBĚŽNÝ POPIS HARMONOGRAMU

Článek INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY A PŘEDBĚŽNÝ POPIS HARMONOGRAMU

Tobiáš Ibr (Tobi) | ZVAS 2018 | 13.04.2018 13:33 , aktualizováno: 13.04.2018 13:40 r

SRAZ KLUBOVNA CO UDĚLAT PO PŘÍCHODU ZAHÁJENÍ OBČERSTVENÍ PO ZÁVODNÍ ZÁBAVA

informace pro soutěžící družiny,

 

Pro všechny účastníky závodu je sraz nejpozději do 09:30 hodin dne 21.04.2018 u kluboven 1. Junáckého oddíluVolný národ Holýšov

 

Souřadnice  našich kluboven a místa srazu jsou  49°35'14.9"N  13°05'57.5"E  jinak je to na konci Husovo tř. ve směru na obec Dolní Kamenice.

  

Registrace  soutěžících družin bude probíhat do 10:00 hodin, kdy hned po tom uděláme nástup a vysvětlíme si pravidla. Do 11:00 hodin družiny odejdou z jedním z rozhodčích na dané přidělené stanoviště, které bude pro družinu vylosováno. Celý závod má celkem 11 stanovišť. Jedná se  o závod kruhový.

 

Na závody bude utvořena skupina prostřednictvím aplikace Whatsapp a po obsazení jednotlivých stanovišť družinou odešlou rozhodčí zprávu a následně po obdržení zpráv od všech rozhodčích hlavní rozhodčí závod zahájí.

 

Závod je veden po lesních cestách v okruhu mezi Holýšovem a Dolní Kamenicí a celková délka trati je 3,5 km.

 

Po doběhnutí závodu se hlídka dostaví zpět ke klubovně kde odevzdá bodování a rozhodčí závod vyhodnotí.

 

Na závod je připraveno občerstvení, kdy budou podávány párky v rohlíku před závodem a polévka po závodě (tímto bychom chtěli požádat vedoucí oddílu a jednotlivých družin o to, aby si Vaši svěřenci přivezli ešus na polévku, bude to pro nás jednoduší, nemáme tolik nádobí a nebudeme muset nakupovat plastové misky) 

 

 

Děti si k věcem na závody dále zabalý již zmíněný ešus a lžíci a dále sportovní přezůvky. Po závodě je v Holýšově domluveno sportovní víceúčelové hřiště při ZŠ Holýšov, kde si před odchodem na vlak můžeme zahrát pár her.

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře