Články závodu ZVaS 2018 - okres Ostrava-město

Zpět na závod ZVaS 2018 - okres Ostrava-město

Organizační informace

Článek Organizační informace

Michal Prauzek (Kolja) | ZVaS 2018 - okres Ostrava-město | 28.04.2018 11:17 , aktualizováno: 28.04.2018 11:57 r

Zveřejňujeme organizační informace týkající se základního kola ZVaSu 2018 okresu Ostrava-město. Závod proběhne v sobotu 12.5.2018 na loděnici přístavu Eskadra Ostrava a bude ho provázet jak jinak než pirátská tématika.

S velkou slávou a mírným zpožděním, což u pirátů se toleruje, zveřejňujeme organizační informace k letošnímu základnímu kolu ZVaSu v okresu Ostrava-město.

Kde akce bude?

Celý závod a doprovodný program se bude konat v okolí Hlučínského jezera (Šterkovny) a to konkrétně u loděnice přístavu Eskadra Ostrava. Loděnice je umístěna na těchto GPS souřadnicích: 49°53'47.8"N 18°09'34.6"E

Jak se tam dostaneme?

Místo konání je docela z ruky, proto jednáme o autobusové dopravě, kdy by objednané autobusy vyzvedly na Svinovských mostech v 7:15 ráno a pak je tam dovezly zpět. Objednávka je skoro vyřízena, nicméně potvrzení přesného času bude nejpozději týden před závodem. Veškeré podrobnosti zveřejníme na tomto webu.

Budeme za dopravu a závod platit?

Díky štědré dotaci Magistrátu města Ostravy a příspěvku z rozpočtu okresní rady Ostrava-město bude doprava objednanými autobusy zdarma. Rovněž nebudeme vybírat startovné.

Kdy závod začne a skončí?

Vzhledem k organizované dopravě zahájíme registraci hlídek v 7:45 a v 8:30 proběhne zahájení akce slavnostním nástupem. Závěrečný nástup a vyhlášení je plánováno na 16:30 s tím, že autobusy s účastníky by měly vyrazit z místa nejpozději kolem 18 hodiny.

Co když nebudu chtít jet autobusem?

Na místo se lze dostat samozřejmě i jinak. Například vlakem nebo MHD, případně autem. Pokud plánujete přijet auty, prosím oznamte nám to, počet parkovacích míst v areálu loděnice není neomezený.

A bude na místě nějaké občerstvení?

Na akci je plánován různorodý a pravděpodobně velmi svérazný doprovodný program. Je možné, že si účastníci během tohoto programu vysoutěží jídlo, ale negarantujeme to. Prosíme tedy, aby základní stravování si hlídky zajistily samy. Pitný režim bude zajištěn z naší strany, vlastní hrnek je však podmínkou.

Za pirátský přípravný tým

Kolja

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře