Články závodu ZVaS 2018 - okres Ostrava-město

Zpět na závod ZVaS 2018 - okres Ostrava-město

Upřesňující informace

Článek Upřesňující informace

Michal Prauzek (Kolja) | ZVaS 2018 - okres Ostrava-město | 04.05.2018 17:57 , aktualizováno: 04.05.2018 18:24 r

A je to tady! Máme ve všem jasno, alespoň tedy v dopravě, srazech a pár dalších maličkostech. V následujícím textu osvětlíme pár základních informací k závodu a zodpovíme nejčastější otázky.

Jak to přesně bude s autobusy?

Autobusy budou téměř podle plánu. Proč jenom téměř? Dopravní podnik města Ostravy totiž dbá na zdravý životní styl. Proto když viděl objednávku od skautů, tak prohlásil, že nás nemůže dovést až na místo, ale co by to byla za správná skautská akce bez pořádného pochodu. Proto nás doveze pouze před kemp Hlučínského jezera a zbylých 1600m musíme dojít sami.

Znamená to snad nějakou změnu závodu?

Co se týče srazu a odjezdu, tak to nic nemění. Odjezd bude z nádraží Ostrava-Svinov v 7:15 ráno, nástup do autobusů zpět plánujeme v 17:45, tak bych byli těsně po 18h na Svinově zpět. Museli jsme však kvůli neplánovaného přesunu mírně posunout časy a to začátek registrace na 8:00, zahajovací nástup na 9:00, začátek závodu na 9:30 a závěrečný nástup na 16:15.

Musíme se nějak do autobusu nahlásit?

To není potřeba, ani není potřeba hlásit, že jedete jiným způsobem. Počítá se se vším a rovněž s ničím. Věříme, že většina z vás autobus využije, protože je to nejlepší možný způsob dopravy ... a hlavně zdarma!

Kde přesně na nádraží Ostrava-Svinov je sraz?

Autobusy budou přistaveny na parkoviště u jižního podchodu budovy nádraží. Jedná se o tom obrovské parkoviště vpravo, když stojíte čelem před nádražní budouvou. Autobusy budou dva a dlouhé. Prvním a velmi důležitým úkolem na ZVaS bude obsadit tyto autobusy rovnoměrně, uvidíme zda se nám podaří.

Co by to bylo za akci, kdyby nebyla alespoň jedna důležitá informace až na poslední chvíli?

Jelikož celý ZVaS bude probíhat v pirátském stylu na téma Tortuga, rádi bychom, aby všichni účastníci přijeli v pirátském kostýmu. Minimálně prosíme alespoň o pirátsky navázaný šátek na hlavu, abychom si to všichni mohli užít autenticky.

A musíme mít i kroje?

Ano, v krojích bude probíhat minimálně zahajovací a ukončovací nástup.

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře