Články závodu Challenge Čerchov 2023

Zpět na závod Challenge Čerchov 2023

#1 Přehled informací

Článek #1 Přehled informací

Břetislav Krejsa (Břeťa) | Challenge Čerchov 2023 | 20.05.2023 00:01 , aktualizováno: 22.05.2023 23:37 r

Úvod do symbolického rámce a přehled článků, kde budou publikované organizační informace, informace k průběhu závodu a zadání úkolů z modulu před závodem.

#1 Přehled informací

“Ruprt Varďoch je známý dolarový miliardář, filantrop, realitní magnát a amatérský milovník extrémních závodů – trailů. A jak už to u miliardářů (zvláště pak těch dolarových) bývá, neměl do čeho píchnout a rovněž jeho nejčtenější deník Bleskový press (ranní lhaní) právě zažíval okurkovou sezónu. Vypsal proto speciální cenu v závodu na horském treku, který sám vymyslel, a pozval nejznámější dobrodruhy z celého kraje na závod Challenge Čerchov 2023. Závodu se účastní i tým jeho žurnalistů, který závod monitoruje a přináší z něj aktuální reportáže.”

Milé sestry a bratři,

vítejte na dobrodružném trailu. Byli jste sem pozváni jako nejlepší z nejlepších. Závod Challenge Čerchov 2023 vás prověří ve všech oblastech skautského i neskautského života. Věnujte proto prosím pečlivě pozornost všem informacím před závodem. Přečtěte si všechny instrukce do nejmenšího detailu a v případě nejasností se neváhejte zeptat. Rádi Vám vše zodpovědně vysvětlíme.

Níže najdete přehled článků, kde budou publikované organizační informace, informace k průběhu závodu a zadání úkolů z modulu před závodem. Pozn.: Pokud není u daného článku uveden přímý odkaz, bude článek teprve doplněn. Sledujte proto prosím pozorně tyto informace.

Odkazy na formuláře k závodu:

Ruprt Varďoch – dolarový miliardář, filantrop a zakladatel Challenge Čerchov 2023

“Příběh Challenge Čerchov 2023 je příběhem dobrodružství, výzvy a odolnosti. Je to zkouška charakteru, síly a ducha, která ukazuje, jak daleko jsou lidé ochotni jít, aby dosáhli svých cílů. Je to odkaz na velikost lidského ducha a touhu po dobrodružství, která nás vede k překračování našich vlastních hranic a objevování nových možností.

Je to příběh o tom, jak jediný člověk, Ruprt Varďoch, může ovlivnit a inspirovat lidi svou smělostí a odvahou. Jeho vize a odhodlání vytvořit tento závod představují touhu po inovaci a překonání hranic, které definují nás všechny.”

Komentáře

Článek nemá žádné komentáře